Hoekskensstraat, Bouwwerken De Kimpe

Te Lochristi

Wij zijn gemotiveerd fier op dit project omdat het onze manier van werken laat schitteren.

Bij de start van de werken namen wij zoals steeds een goede voorbereiding alsook bij het verdere verloop van het project. We verdiepten ons in het bouwplan, om zo te bouwen met een perfect resultaat als doel. Wij trachtten steeds zo correct & vlot mogelijk te werken volgens de regels der kunst, waardoor dit dan ook de "rode draad" van het bedrijf vormt. Het was dan ook zeer fijn om positieve reacties van de aannemers te ontvangen die na ons verder werkten aan "den bouw". Omwille van de door "ons" genomen voorbereidingen en het correct uitgevoerd werk konden deze aannemers hun werken vlot en zonder problemen aanvatten en verder laten verlopen.

We zijn oprecht fier omwille van verschillende redenen:

De moeilijkheidsgraad:
Dit is geen standaard project met een repetitief karakter, maar wel eentje met veel "hoeken & kanten". Bijna elke opening heeft een andere hoogte en bovenliggend een verschillende afwerking in het gevelmetselwerk die de overspanning maakt. Het project bestaat uit verschillende dakvlakken & hoogte's. Daarnaast gebruikten we verschillende gevelmaterialen die telkens verschillende mogelijkheden qua verwerking & afwerking vereisten.

De techniciteit:
De gevels zijn opgebouwd met een aanzet van volle arduinen plinten waarop dan het gevelmetselwerk vertrekt. Deze plinten werden tot op de millimeter correct besteld, wat ons ten goede kwam bij de plaatsing. De overspanning bij de gevelopingen werd bijna telkens op een verschillende manier afgewerkt.

De samenwerking:
Door een goede onderlinge connectie met de verschillende aannemers verliep de samenwerking zeer vlot. Het vergemakkelijkte de uitvoering en gaf een goed vertrouwen bij de bouwheer. De goede samenwerking creƫerde een 'groepsgevoel' & hielp de coƶrdinatie van het project vooruit.

Dit project vormt voor ons een zeer mooi visitekaartje. Bij dit klasse vol bouwwerk hebben wij onze ervaring ten volle kunnen tonen. We willen de bouwheer dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.Ontdek de andere projecten